Végleges az Alapszabály, hivatalosan is megalakulhat a Magyar CIVINET

Az Európai Bizottság jóváhagyta a Magyar CIVINET Alapszabályát, ezzel megnyílt a lehetősége a hálózat hivatalos megalakulásának.

A Tagsági kérelmeket (mind a hálózati tagságra – önkormányzatok –, mind a szakmai pártoló tagságra) a hivatalos képviselő aláírásával ellátva a Magyar CIVINET Titkárság címére kell megküldeni, lehetőleg 2014. július 31-ig (a cím a Tagsági kérelem nyomtatványon szerepel).

A tagsági jelentkezés lehetősége később is nyitva marad, de az első elnökségi tagok megválasztásában csak az a hálózati tag önkormányzat tud részt venni, aki a Tagsági kérelmet eddig a határidőig megküldi.

A Magyar CIVINET elnökségi tagjainak megválasztásáról a Titkárság küld információt az érdeklődők és a jelentkezők számára. Az Elnökségbe minden hálózati tag (önkormányzat) jelölhet egy főt, szintén 2014. július 31-ig, a Titkárság által rendelkezésre bocsátott jelölési lapon. Ezt követően kerülhet sor az elnökségi tagok megválasztására a jelöltek közül.

Az Alapszabály és a Tagsági kérelem letölthető a Magyar CIVINET honlapjáról, a „letölthető dokumentumok” fül alatt.

Author: Magyar CIVINET Titkárság

CIVINETs

.eu web awards
covenantofmayors.eu
eltis
EPOMM
European Mobility Week
managenergy
Smart Cities Marketplace
EU Logo

Funded by the European Union. Views and opinions expressed are however those of the author(s) only and do not necessarily reflect those of CINEA. Neither the European Union nor CINEA can be held responsible for them.

This website is hosted by an environmentally-friendly server provider.